21 februari 2014: Jaarvergadering Langedijk Waterrijk

Een geslaagde en gezellige jaarvergadering in Concordia onder leiding van Peter Wiersma, de voorzitter van Langedijk Waterrijk. Zoals gebruikelijk eerst het formele gedeelte met verslag door Ria Bouma van de financiële situatie en waarin bloemen voor Arjan Hoogland (voor zijn werk in de redactiecommissie), voor Ria Bouma (voor haar werk in de activiteitencommissie), voor Nico Oud (voor zijn werk als vertegenwoordiger van LW in de SVM) en voor Jacques Vogels (voor zijn werk als sluiswachter).

 

De redactiecommissie, de schouwcommissie en de activiteitencommissie deden verslag hun activiteiten in 2013 en verwoordden hun plannen voor 2014.

 

Ronald van Schoorl deed als projectleider verslag van de stand van zaken in de voorbereiding voor Koolsail 2015. De organisatie staat goed, de plannen zijn vergevorderd en nu nog hopen op veel sponsoren.

Rien van Zuijlen deed als bestuurder/webmaster verslag van het feit dat voor Koolsail een nieuwe website gelanceerd is: www.koolsail.nl (zie ook op de startpagina)

 

En natuurlijk werd er ook stilgestaan bij het droevige feit dat Arie Groot en Allan Obdeijn in 2013 overleden; twee zeer fanatieke donateurs en vaarliefhebbers die we beiden erg zullen gaan missen.

 

De avond werd afgesloten met een pilsje en een wijntje.

De foto's van de avond zijn hieronder aan te klikken voor een groter beeld. 

(een beknopte foto-impressie door Rien van Zuijlen)